CONVENCIÓ MUNICIPALISTA

L'absència de l'alcalde de la capital catalana ha revifat el protagonisme de l'alcaldable socialista de Madrid, Jaime Lissavetzky

Hereu no anirà a la cimera municipalista del PSOE

Les primàries del PSC impedeixen que cap dels dos aspirants a la candidatura socialista per a l'alcaldia de Barcelona no puguin ser presents a la cimera socialista que comença avui a Sevilla.

La ciutat més important de l'Estat on els socialistes manen no serà present a la cimera municipalista del PSOE, que comença avui a Sevilla. El motiu: les eleccions primàries dins el PSC de Barcelona per decidir el seu candidat a les eleccions municipals del 22 de maig. Ni l'actual alcalde de la capital catalana, Jordi Hereu, ni la contricant d'aquest per esdevenir alcaldable pels socialistes, Montserrat Tura,  no podran assistir a la cimera. Aquesta notable absència farà destacar encara més el protagonisme de Jaime Lissavetzky, candidat del partit socialista madrileny (PSM) a l'alcaldia de la capital de l'Estat, que també ha hagut de fer front a unes primàries amb Trinidad Jiménez i Tomás Gómez.

Més continguts de