Publicitat
Publicitat

Eleccions municipals 2011

Hereu garanteix que "mai" pactarà amb el PP per governar l'Ajuntament de Barcelona

El candidat del PSC ha descartat avui governar amb els populars i en al·lusió a Xavier Trias ha advertit que no sap si "tothom pot dir el mateix".

Hereu ha abordat avui la política de pactes i ha assegurat que ell "mai" governarà amb el PP i ha reptat Trias a descartar-ho. L'escenari escollit per fer aquest anunci ha estat el Círculo Equestre, un dels clubs més conservadors de la ciutat. De moment, totes les enquestes assenyalen una victòria del candidat de CiU, que hauria de pactar per governar. L'alcaldable socialista també ha descartat la sociovergència: "la millor sociovergència és posar un alcalde socialista a Barcelona, perquè a la Generalitat ja governa CiU". La seva intenció, ha explicat, és no tornar a governar amb minoria perquè vol un govern fort.

Aquesta legislatura ha governat només amb el suport d'ICV perquè ERC no va voler reeditar el tripartit. Però Hereu no vol tornar-se a arriscar i per a la pròxima legislatura vol un govern fort, cosa que vol dir governar sol, cosa difícil segons les enquestes, o reeditar el tripartit.

21D

Etiquetes

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT