RECONEIXEMENT
Política 17/09/2012

Mas lliura aquest dimarts la Medalla d'Or de la Generalitat a títol pòstum a Heribert Barrera

El guardó reconeix "la seva llarga i meritòria trajectòria com a polític i com a científic i al seu compromís amb Catalunya"

Acn
1 min
Moisès Broggi amb Heribert Barrera (d)/ Francesc Melcion

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, lliurarà aquest dimarts la Medalla d'Or de la Generalitat a títol pòstum a l'expresident del Parlament Heribert Barrera (Barcelona, 1917-2011). El lliurament es farà en un acte institucional que tindrà lloc al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat, a dos quarts de vuit del vespre. El consell executiu va decidir concedir a Heribert Barrera aquesta distinció en reconeixement a "la seva llarga i meritòria trajectòria com a polític i com a científic i al seu compromís amb Catalunya". Mas lliurarà la distinció a la vídua d'Heribert Barrera, Misericòrdia Pellicer, la qual pronunciarà unes paraules.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La Medalla d'Or de la Generalitat de Catalunya és la màxima distinció honorífica que atorga l'executiu per reconèixer les persones i col·lectius que, amb la seva aportació, hagin prestat serveis rellevants, destacats, eminents o extraordinaris a Catalunya en els àmbits polític, social, econòmic, cultural o científic.

En l'acte intervindrà l'expresident del Parlament Joan Rigol, que farà una glossa del guardonat. A continuació, el secretari de Govern, Germà Gordó, llegirà el decret de concessió de la Medalla d'Or. Després de la intervenció de la vídua de Barrera, clourà l'acte el president Mas amb el seu parlament. Finalment, la Coral de Sant Adrià interpretarà l'Himne Nacional de Catalunya.

stats