Herrera: "Aspirem a ser la força hegemònica del país, però no ho farem sols, ho haurem de fer amb cultura d'unitat"

El líder ecosocialista veu en la coalició d'esquerres grega Syriza un exemple a seguir en el futur, si es converteixen en el primer partit d'esquerres de Catalunya el 25-N

Joan Herrera ha rebut aquest dijous el suport d'Alexis Tsipras, el portaveu de la coalició d'esquerres grega Syriza. "L'exemple de Syriza. Van estar a punt de guanyar sense renunciar a res. Ens en podem sortir", ha dit.

"Volem ser la principal força d'esquerres del nostre país, però no ens conformem amb això, també volem ser la força hegemònica del país. I ho haurem de fer des de la cultura de la unitat, no ho podrem fer sols. Per això, el resultat d'ICV-EUiA el 25-N serà la clau per començar a construir aquesta gran alternativa".


Alexis Tsipras

"Aquest és el moment més dur per a vosaltres, és el moment de la resistència per aturar aquesta tempesta i no arribar on som ara a Grècia, patint i lluitant al mateix temps", ha dit el líder de les esquerres gregues.

"Fa tres anys va començar un experiment amb Grècia, per saber com reaccionaria un poble si li prenien tot el que havia aconseguit en l'últim segle, i així poder-ho aplicar a altres països. Fa tres anys Grècia estava endeutada al 110% del seu PIB, i després dels rescats, ara estem endeutats al 170%, i d'aquí un any al 190%", ha comentat.

I ha acabat dient que "la nostra victòria a Grècia pot obrir la porta a altres victòries a Europa".

Més continguts de