Política 16/11/2012

Herrera diu que gràcies a Iniciativa, i a molts d'altres, Eurovegas no es farà a Barcelona

El líder ecosocialista ha visitat el Parc Agrari del Baix Llobregat en el mateix punt que la mà dreta de Sheldon Adelson es va fer la foto fa uns mesos

Albert Solé
1 min

Cornellà del LlobregatJoan Herrera ha visitat els terrenys del Parc Agrari del Baix Llobregat on Las Vegas Sands volia construir Eurovegas, per participar en el programa "La Hora L" de ràdio Barcelona (SER): "Creiem que aquest és l'exemple del 'I tant si podem', hem pogut amb els matrimonis homosexuals, i hem pogut garantir que el parc agrari es quedi i no hi hagi una maniobra especulativa".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Poques àrees metropolitanes d'Europa tenen un parc agrari com aquest. I això és fruït a la feina d'unió de pagesos, i del PSUC que al principi s'ho van creure, i també de la feina d'Iniciativa aquí al Baix Llobregat, on tenim molta força", ha recordat.

Joan Herrera creu que si Eurovegas no es farà a Barcelona no és només pels beneficis que oferia Madrid: "Crec que el senyor Adelson, quan va triar Madrid, va tenir en compte la mobilització i el rebuig que hi havia aquí", i ha afegit: "Sobre els beneficis fiscals que li ha ofert la senyora Aguirre a Madrid al senyor Adelson, estic segur que Artur Mas els hi va oferir els mateixos, el component neoliberal els uneix".

"El senyor Mas va dir que rectificava amb Eurovegas un dia abans que Adelson escollís Madrid, en el temps de descompte, sinó hauria plantejat els 'peròs' molt abans", ha recordat Herrera.

stats