Política 01/05/2011

Herrera respon a Mas que és ell qui fa "joc brut" amb la crisi

El secretari general d'ICV culpa a Mas d'atemptar contra l'Estat del Benestar i de fer el joc a Zapatero en mesures com la reforma laboral

Efe
1 min

BarcelonaEl secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha replicat avui al president de la Generalitat, Artur Mas, que és el seu Govern el que fa "joc brut" quan "atempta contra l'estat del benestar".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Herrera ha respost així al president, que ahir va augurar "joc brut" durant la propera campanya electoral per al 22-M i li va retreure les retallades en educació i sanitat.

El líder d'ICV ha acusat Mas d'"acompanyar" José Luís Rodríguez Zapatero en una política que ha permès acomiadar més barat i contractar més precari alhora que han retallat drets dels treballadors.

"Mas ens demana ara (als partits de l'oposició) que no fem joc brut, però el joc brut és el que fan aquells que s'atreveixen amb la salut pública, però no amb les farmacèutiques, i el d'aquells que retallen l'educació pública però amplien els concerts amb les escoles d'elit que separen els nens per sexe", ha afegit

stats