Política 07/11/2012

Herrera: "A Mas se li veu el llautó, està fent servir el dret a decidir en benefici propi"

El líder d'Iniciativa critica les paraules del president Artur Mas a Brussel·les, que ha proposat unes segones eleccions el 2014 si no es pot fer el referèndum

Albert Solé
1 min
Joan Herrera, amb una pancarta contra les retallades del Govern al CAP del barri de Sant Ildefons de Cornellà / ACN

BarcelonaEl candidat d'ICV-EUiA, Joan Herrera, ha criticat durament el viatge d'Artur Mas a Brussel·les aquest dimecres en el marc de l’acte 'Federalisme i dret a decidir' a Barcelona amb el líder d'IU, Cayo Lara, i amb el d'EUiA, Joan Josep Nuet, tant pel que ha dit com pel que no ha dit. El cap de llista ecosocialista ha reprovat que el president de la Generalitat hagi anat al cor d'Europa i no hagi dit res de les "polítiques d'austeritat dogmàtiques".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Però Herrera encara ha acusat Mas amb més duresa pel que ha dit sobre el referèndum. Mas ha plantejat avançar un altre cop les eleccions, al 2014, i fer-les plebiscitàries en comptes de fer un referèndum si l'estat espanyol s'hi oposa. "Però no havíem quedat que aquestes ho eren, de plebiscitàries?", s'ha preguntat Herrera, i ha afegit: "A Mas se li veu el llautó, està fent servir el dret a decidir en benefici propi, i en política no val tot".

stats