Política 23/11/2012

Herrera evita parlar d''El Mundo': " Volem parlar dels problemes de la gent, no dels problemes dels polítics"

El líder ecosocialista diu que a CiU se'l pot atacar amb altres coses: "Encara falta que Mas doni explicacions per allò que està provat, que és l'espoli del Palau"

Albert Solé
1 min

TarragonaJoan Herrera continua sense voler entrar en el joc del diari 'El Mundo', i quan li han preguntat la seva opinió sobre el famós informe policial, ha dit: "Em sembla lamentable l'espectacle per part d'aquest diari, i nosaltres volem parlar dels problemes de la gent, no dels problemes dels polítics. Però un cop ha succeït, he de dir que encara falta que Mas doni explicacions per allò que està provat, que és l'espoli del Palau de la Música".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

I preguntat sobre si tot aquest rebombori beneficia o perjudica Artur Mas, ha comentat: "Quan anem a votar espero que anem a fer-ho pensant en els nostres drets, i PP i CiU són aquells que ens prenen els nostres drets", sense voler entrar a valorar-ho.

El manifest a favor de la cultura

Herrera també ha fet referència al fet que CiU no hagi volgut signar la Declaració de Catalunya per la Cultura, promogut pel Cercle de Cultura, i que sí han signat PSC, ICV-EUiA i ERC. "Aquells que volen un estat propi no volen que la gent tingui accés a la cultura, que és el que ens fa lliures. CiU en està dient que no vol cultura popular, i vol un país més pobre culturalment, i per tant, menys lliures".

stats