Política 23/11/2012

Herrera: "No vull que la Diana Garrigosa el 26-N es penedeixi d'haver votat en blanc"

El candidat d'Iniciativa reitera la seva crida a aglutinar el vot d'esquerres i catalanista, arran de les declaracions de la dona de Pascual Maragall a l'ARA

Albert Solé
1 min

TortosaEbDiana Garrigosa diu aquest divendres a l'ARA que el 25-N, o bé votarà a Iniciativa o ho farà en blanc, i Joan Herrera ha respost avui des de Tortosa: "La gent catalanista i d'esquerres hem de sumar forces per guanyar la llibertat d'aquest país, i no ens podem permetre el luxe de votar en blanc ni d'abstenir-nos, perquè si no, guanyen els que tenen un projecte diferent del nostre. Gent d'esquerres catalanista com la Diana, espero que diumenge aneu a votar. No vull que la Diana el 26-N es penedeixi d'haver votat en blanc. Hem sumar molta gent, no som prou, els d'Iniciativa i EUiA".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Respon Navarrro

Aquest dijous, Pere Navarro va reiterar les seves crítiques a Joan Herrera i va dir que votar Iniciativa era votar independència. "El meu adversari no és el PSC ni ERC, el meu adversari tampoc és CiU, sinó les polítiques de CiU. Jo estendré la mà a tothom qui vulgui fer oposició a partir del 26-N".

I ha afegit: "La proposta d'ICV a nivell nacional s'assembla moltíssim a la proposta del sector catalanista del PSC. I més enllà de les crítiques que ens fan, més d'hora que tard Pere Navarro s'aproparà a les nostres tesis, les dels catalanistes d'esquerres. En campanya es diuen moltes coses, però quan acabi, segur que ens entendrem".

stats