POLÍTICA
Política 09/11/2012

Herrera vol vèncer la "bandera" de la reforma laboral que "uneix CiU i PP"

ICV-EUiA proposa un pacte per canviar el model productiu i augmentar la inversió pública en la indústria ferroviària en una visita a Alstom

Acn
1 min
Joan Herrera, durant la visita a Alstom / Maria Belmez ACN

Santa Perpètua de MogodaPrimer dia de campanya electoral amb la visita de rigor a Alstom, a Santa Perpètua de Mogoda. El candidat d'ICV-EUiA ha alertat que la indústria catalana no només és víctima de la crisi econòmica, sinó també "de la política de retallades". Segons Herrera, "CiU i el PP tenen banderes diferents, però els uneix la de la reforma laboral i l'austeritat dogmàtica. Nosaltres volem derrotar aquesta bandera, i això es fa primer amb la vaga general del 14-N i votant el 25-N l'opció d'ICV-EUiA".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Herrera ha destacat que el vot ecosocialista serveix "per redreçar la indústria, per impulsar un nou model productiu basat en sectors d'alt valor afegit, d'elevat contingut tecnològic i d'innovació. Un model de creació de llocs de feina, desplegant la potencialitat de l'economia verda especialment a sectors com les renovables i la mobilitat sostenible". Herrera, que ha posat Alstom com a exemple d'empresa que ha superat un sotrac de dos anys, ha reclamat "un gir en la política de la Generalitat, que és l'administració competent, ja que Alstom és el millor exemple que invertint en les nostres empreses després aquestes poden competir fora exportant productes de qualitat".

Pacte per a la indústria

És per això que el candidat d'ICV-EUiA vol impulsar un pacte per a la indústria i un model productiu sostenible, per guanyar en productivitat mitjançant la qualitat, la innovació i la sostenibilitat. La proposta dels ecosocialistes passa per destinar més recursos a l'economia productiva, perquè guanyi terreny a l'especulativa, més inversió en innovació i recerca, i per potenciar l'accionariat autòcton, ja sigui públic o privat.

stats