Política 21/11/2012

Herrera diu que el conseller Felip Puig va mentir en negar que una dona perdés un ull a Barcelona en una càrrega el 14-N

El candidat d'Iniciativa admet que "no ho vam fer tot bé" en l'època de Joan Saura de conseller d'Interior, "però us imagineu que qui hagués mentit fos Saura?"

Albert Solé
1 min

BarcelonaJoan Herrera ha participat aquest dimecres en un acte a favor del món del treball al Casino de l'Aliança del barri del Poblenou de Barcelona, i en aquest context ha dit: "Us imagineu que Saura hagués fet com el conseller d'Interior Felip Puig amb el que va passar amb la vaga, en què una dona va perdre un ull per una càrrega de la policia, i hagués negat una cosa que sí que havia passat? Nosaltres no ho vam fer tot bé, però ho vam reconèixer i vam intentar corregir errors".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El candidat ecosocialista s'ha mostrat satisfet de com està anant la campanya electoral fins ara per a Iniciativa, i ha recordat que aquest dijous tindrà un suport extern molt especial: "Vindrà l'Alexis Tsipras [el líder de la coalició d'esquerres grega Syriza], l'home que ha plantart cara a l'austeritat d'Europa, i demà ve a donar-nos suport. I si hagués guanyat a Grècia, molta més gent se n'hauria alegrat, a més dels grecs".

Herrera ha fet una nova crida a la unió de la gent d'esquerres: "Nosaltres hem estès la mà a molts perquè facin oposició, i ens han dit que no, i no volem esperar. La gent d'esquerres hem d'unir forces per votar Iniciativa el 25-N. Mas es pot trobar el 25-N sense ningú que li faci oposició i li planti cara".

stats