Política 10/11/2012

Herrera demana una cimera urgent entre els candidats i la PAH per parlar dels desnonaments

El líder d'ICV-EUiA reclama que el dilluns es deixi d'aplicar la llei hipotecària, es modifiqui amb un decret llei d'urgència, i qualifica una moratòria de "pedaç"

Albert Solé
1 min

El Prat del Llobregat"Aquest divendres li vaig demanar al senyor Mas que noenviï més Mossos als desnonaments, i encara no ha respost", ha dit Joan Herrera aquest dissabte, "per això li demano una cimerade candidats i amb la presència de la PAH (Plataforma d'Afectats per la Hipoteca), perquè ells són els qui hoconeixen més què està passant, per establir unes mesuresimmediates. Que els escoltin i prenguin nota".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder d'ICV-EUiA ha tornat a parlar de la polèmica llei hipotecària, un tema del qual la formació n'ha fet bandera des del 2005, hi ha sigut molt concret amb les seves peticions: "No volen dreceres, no volen petitesmodificacions, que no facin un pedaç perquè tornin a serinsensibles després del 25-N. No volem una moratòria, volem que jano s'apliqui a partir de dilluns, i un decret llei el dilluns queaturi tots els desnonaments".

Aquest mateix dissabte Joan Herrera enviarà una petició per escrit a tots els candidats perquè es reuneixin quan vulguin, "si volen diumenge,dilluns, dimarts, però dimecres no [14N]". "Jo demano que sigui una cimera de candidats, però si ho volen d'una altra manera tan és, com sigui, però és urgent", ha dit.

Herrera, també ha aprofitat per recordar que "CiU, PP i PSOE han votat sempre encontra de les propostes de modificació de la llei hipotecària, isón responsables del que està passant".

stats