Política 14/09/2015

Herzog assegura que les "fanfarronades" sobre la independència són "intolerables"

"Fer concessions no serveix per a res" diu el líder de la formació magenta

Efe
1 min
El nou líder d'UPyD, Andrés Herzog. EFE

MadridEl líder d'UPyD, Andrés Herzog, ha assegurat aquest dilluns que les "fanfarronades" del president de la Generalitat, Artur Mas, sobre la proclamació de la independència són "intolerables i una agressió, no només a Espanya, sinó als propis catalans". En una roda de premsa, ha insistit en la seva "preocupació" pel "silenci i l'ambigüitat" dels partits constitucionalistes ja que es necessita "claredat" i que diguin que "no negociaran res" amb els independentistes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Fer concessions no serveix per a res" ha dit el líder de la formació magenta, i ha assegurat que "amb xantatge" no es complirà la llei perquè "la democràcia no ho tolera". Ha afirmat que les declaracions de Mas en la seva entrevista a La Sexta són un intent de "negar l'evidència" i que denota l'ús de la sortida d'Espanya per "ocultar la corrupció" de les comissions del 3% de CDC.

Herzog ha informat que aquesta setmana van a presentar un text alternatiu al govern espanyol sobre la reforma del Tribunal Constitucional per a la modificació de la Llei Orgànica de la institució i ha assegurat que recolzaran el l'Estat en "tot el que sigui complir la llei".

stats