Política 08/07/2015

"Hi ha idees que poden semblar bones, però quan grates surten problemes del dia a dia": Mas a '8tv', en 10 frases

El president de la Generalitat afirma en una entrevista a '8 al dia' que la "virtut" de la llista civil és que converteix el 27-S en un plebiscit però veu dubtes en si ha d'estar formada sense cap polític i en els passos posteriors als comicis

Ara
2 min
Artur Mas durant l'entrevista a 8tv / ARA

Barcelona1. "És una idea original que refà la unitat, però idea és una idea a perfeccionar. Hi ha idees que poden semblar molt bones, però quan grates surten problemes operatius del dia a dia".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

2. "Sense cap polític? Si es tracta de guanyar, es tracta de sumar-ho tot. Quan un equip surt a jugar per guanyar posa els millors disponibles i es pot arribar a la conclusió, i no parlo de mi, que hi ha polítics que han fet una contribució decisiva perquè les coses hagin arribat on han arribat".

3. "La virtut de la proposta de la llista civil és que és una fórmula perquè les eleccions siguin un plebiscit. Aquestes eleccions no es convoquen per ser eleccions normals".

4. "Sóc l'únic que puc convocar aquestes eleccions. Qualsevol cosa no la faré [...] He de tenir la garantia que tenim un acord i un full de ruta que ens permeti fer les coses manera impecable".

5. "I si no guanyés el sí? Només hi hauria no partits no sobiranistes, com C's, PP, PSC, una part d'Unió o una possible Catalunya en Comú".

6. "Hi ha alguns partits que ens intenten presentar com a ogres neolliberals absolutament insensibles al patiment de la gent".

7. "No tindria cap sentit que entre els que estem a favor intentem fer-nos pinces perquè les coses no funcionin. D'adversaris en tenim molts".

8. "Vull acabar bé això que tenim entre mans: que es voti i que guanyi el sí. No he fet tot el que he fet perquè això quedi en un moment final en què no ens la juguem del tot".

9. "Quan hi ha unitat hi ha nervis a l'altre costat"

10. "[Colau podrà fer menys del que ha promès?] Ja li està passant. Hi ha desnonaments a Barcelona. La realitat és la que és. Jo també vull transformar la realitat".

stats