Publicitat
Publicitat

Hisenda creu que Mas-Colell haurà de malvendre edificis

Fonts del ministeri adverteixen amb ironia que l'anunci de privatitzacions del conseller per compensar els 211 milions que no arribaran de Madrid farà perdre valor als immobles de la Generalitat

La Generalitat s'ha entestat a fer constar, en el pla d'ajust, els 211 milions de l'addicional tercera de l'Estatut que Madrid deu de la liquidació del 2009. I Madrid finalment hi ha accedit amb l'advertiment que, igualment, no pensen pagar aquesta quantitat i que el Govern es veurà atrapat.

De fet, fonts del ministeri d'Hisenda, van indicar ahir, amb ironia, que l'advertiment obert del conseller Mas-Colell –que va anunciar que si no rep els 211 milions haurà de fer privatitzacions exprés abans de final d'any– el pot obligar a malvendre immobles de la Generalitat. Després que el secretari d'estat d'Administracions Públiques, Antonio Beteta, digués que la hipòtesi de l'impagament és "totalment real", fonts ministerials van alertar que farà caure el valor de les propietats susceptibles de ser venudes.

Podeu llegir-ho a l' Ara Premium

Més continguts de