Política 28/05/2014

Homs anuncia una reunió amb l'Estat per tractar la crisi sobre els múltiplexs de TV3

El conseller assegura que espera que la trobada serveixi perquè el govern espanyol "reconsideri" la supressió "que ens havia anunciat"

Acn
1 min

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha explicat aquest dimecres, a la sessió de control del Parlament, que té a l'agenda una reunió amb el ministeri d'Indústria espanyol per tractar la polèmica sobre els múltiplexs de TV3 i "intentar" resoldre el problema. Homs ha assegurat que "com a conseqüència" de la denúncia pública que va fer el Govern sobre les intencions del ministeri, ara "se'ns ha convocat" a una reunió on el conseller espera "poder explicar les coses a fons" i que l'Estat "reconsideri la decisió que havia anunciat". Homs ha respost així a les preguntes de C's i ERC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En les preguntes que han portat Homs a anunciar la reunió –de la qual no ha donat més detalls–, els republicans han denunciat la intenció "política" del ministeri en voler reduir els canals de TV3. C's, per contra, ha assegurat que veu motius "electoralistes" en la denúncia pública que Homs va fer sobre una possible supressió de canals que el grup d'Albert Rivera considera "falsa".

stats