Política 29/10/2014

Homs no veu "cap incertesa" en el 9-N i creu que serà un dia d'expressió "pacífica i democràtica"

El conseller de la Presidència assegura que, si el procés participatiu queda impugnat, el Govern "seguirà endavant com ha fet fins ara"

Acn
1 min

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha reiterat aquest dimecres des del Parlament la total confiança del Govern en el nou 9-N, malgrat l'inici dels tràmits d'impugnació per part del govern espanyol. "No hi veiem cap incertesa. Creiem que serà un dia d'expressió pacífica i democràtica del poble de Catalunya", ha indicat en resposta a la interpel·lació de la CUP. El diputat Quim Arrufat li ha demanat en dues ocasions que expliqués què farà el Govern en cas que el procés participatiu quedi impugnat. Homs li ha respost que "seguir endavant com ha fet fins ara", fet que ha provocat un somriure irònic per part del diputat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En el torn de rèplica, Arrufat ha dit que "malgrat la joventut, d'ingenuïtat ens en queda molt poca". "El convenciment del Govern era total per tirar endavant la consulta amb la llei de consultes i el decret fins que va arribar la impugnació. I ara és total amb l'actual plantejament", ha recordat Arrufat.

stats