POLÍTICA
Política 11/02/2014

Homs creu que el ple monogràfic sobre pobresa infantil permetrà acabar amb la "confusió"

Recorda que el 2006 hi havia a Catalunya el mateix índex de pobresa que el 201. Espera que el ple monogràfic servirà per "analitzar bé totes les dades" i defugir el "pim pam pum" per passar a una fase prepositiva

M.colomer / O.march
1 min

BarcelonaEl 2006 a Catalunya la pobresa se situava en el 19,1% de la població. El 2011, l'índex era del 19%. Així ho ha recordat el conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, que ha dit esperar que el ple monogràfic sobre pobresa infantil serveixi per "analitzar bé totes les dades", acabar amb la "notable confusió" i defugir el "pìm pam pum" polític per entrar en una fase prepositiva.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per Homs, que els índex de pobresa siguin exactament els mateixos en una situació de bonança econòmica com la del 2006 i en plena crisi econòmica com la del 2011 "crida l'atenció" i posa de manifest que hi ha una pobresa "estructural" al marge dels cicles econòmics.

Pobresa infantil

Després que el Síndic alertés de 650 casos de malnutrició infantil relacionats directament amb la situació econòmica i que PSC, ICV-EUiA i CUP hagin forçat un ple monogràfic, Homs ha valorat la "gran oportunitat" que tindrà el Govern per "explicar amb detall i a fons" les polítiques que està duent a terme el Govern en aquesta matèria.

stats