POLÍTICA
Política 18/07/2012

Homs carrega contra l'oposició per no respectar la presumpció d'innocència de CDC

El portaveu del Govern assegura que CDC no ha rebut cap comunicació de la justícia sobre la fiança pel cas del suposat finançament irregular

Ara
1 min
La partida del Govern  I Adelson: Barcelona, Madrid o, fins i tot, res

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, ha carregat aquest dimecres contra l'oposició en considerar que no respecta la presumpció d'innocència en el cas del suposat finançament irregular de CDC. En declaracions a Onda Cero Catalunya, Homs s'ha referit així a la decisió del jutge del cas Palau d'imposar una fiança de 3,2 milions a CDC per la seva responsabilitat civil en el cas. De fet, el portaveu del Govern ha assegurat que el partit no ha rebut cap comunicació judicial, i que de tot en tenen constància mitjançant la premsa. "Mentre no hi hagi un judici sobre els fets, pels quals estem molt tranquils, no farem cap més valoració que apel·lar a la nostra presumpció d'innocència", ha asseverat Homs.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El portaveu ha carregat especialment contra el PSC per haver demanat la compareixença del president de la Generalitat, Artur Mas, "mentre que quan es va fer una comissió d'investigació sobre aquest cas a la cambra hi van votar en contra". "Abans de tenir l'oportunitat de recórrer, ja t'han sentenciat, i els és igual el que digui la justícia", ha deplorat.

No hi haurà consens pel pacte fiscal

El portaveu del Govern també ha assegurat que en la votació del pacte fiscal "no hi haurà consens entre tots els partits", i ha assegurat que l'executiu 'en cap moment va pensar que fos possible'. Matisa, això sí, que "una altra cosa és el discurs, que diem que seria bo". En qualsevol cas, "s'entén que el PP no hi serà, i el dubte és si el PSC també hi serà. Han d'acabar de decidir. És el punt d'incògnita", ha sentenciat.

stats