Política 16/10/2014

Homs sobre una llista de país: "Estem disposats a fer el que calgui"

El conseller de Presidència es disculpa al Matí de Catalunya Ràdio pel trencament de la unitat política pel 9-N

Ara
1 min

Barcelona"Estem disposats a fer el que calgui perquè això vagi endavant. No estem en condicions de posar condicions a ningú", ha dit aquest dijous Francesc Homs, conseller de Presidència i dirigent de CiU, a la pregunta de Mònica Terribas sobre si el seu partit estaria disposat a renunciar a les sigles i deixar el protagonisme a candidats de la societat civil en unes possibles eleccions plebiscitàries.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Homs ha volgut passar pàgina de les discrepàncies al si del bloc pro-consulta. "Això també serà possible gràcies a que Esquerra hi ha posat el coll, gràcies a la gent de la CUP, a ICV i fins i tot a alguns socialistes que fan mans i mànigues per votar el 9-N". I ha afegit:"No em dóna la gana fer el caldo gros al PP i al ximple de Miguel Ángel Rodríguez: només dono les gràcies, particularment a la gent d'Esquerra, i a la gent anònima que fa el do de pit cada cop que se li demana". Pel que fa al trencament de la unitat ha reconegut que els partits no han donat una bona imatge i ha demanat perdó a la ciutadania. "No ho podem tornar a fer més això", ha dit.

El conseller de presidència ha explicat també alguns detalls logístics del procés de participació del 9-N, i no ha descartat que es facin servir urnes mòbils.

stats