Política 18/09/2017

Hongria respectarà "la voluntat del poble si se celebra el referèndum"

"Tots hem de respectar la voluntat de les persones, això es diu democràcia", defensa el govern

Ara
1 min
Un grup de persones votant al 9-N

BarcelonaHongria "respectarà la voluntat del poble" si Catalunya aconsegueix celebrar el referèndum l'1 d'octubre, segons ha publicat aquest dilluns 'Politico'. "Aquest és un tema intern per al poble espanyol i català i ha de ser la seva decisió: tots hem de respectar la voluntat de les persones, això es diu democràcia", ha apuntat el portaveu del govern, Zoltán Kovács, en una conferència de premsa a Brussel·les.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"La voluntat de les persones és sempre el que importa, aquesta és la posició d'Hongria", ha apuntat Kovács, responent els periodistes que li preguntaven sobre Catalunya.

Maduro, a favor del referèndum

Aquest diumenge el president veneçolà, Nicolás Maduro, es va preguntar qui actua "com a dictador", si ell, que va permetre una consulta convocada per l'oposició contra el procés constituent, o el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, contrari al referèndum a Catalunya.

"Qui actua com a dictador? Maduro, que va permetre una consulta il·legal, la va protegir i li va donar àmplies llibertats, o Mariano Rajoy, que no vol que el poble de Catalunya digui la seva paraula?", es va preguntar durant el seu programa 'Los Domingos con Maduro'.

stats