SISME A ERC
Política 02/12/2010

Josep Huguet demana eliminar l'assemblearisme d'ERC per posar punt i final als corrents interns

L'encara conseller demana que l'autocrítica arran del daltabaix de diumenge es faci extensiva a les escissions del partit

Oriol March
1 min

BarcelonaSegueix la tempesta a ERC després del desastre electoral de diumenge. L'encara conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha carregat durament al seu blog contra els corrents interns del partit i ha demanat que es deixi de banda l'assemblearisme de cara al futur. La setmana està essent moguda, ja que ahir el líder de la formació, Joan Puigcercós, va posar el seu càrrec a la disposició del proper consell nacional de la formació, i Ernest Benach va renunciar al seu escó després de presidir el Parlament durant 7 anys.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Huguet ha carregat contra Carretero i la posada en marxa de Reagrupament, i ha posat en dubte l'èxit de la proposta de Solidaritat Catalana: "4 diputats i sense grup propi", resumeix l'encara conseller. Huguet també ha criticat el líder del grup municipal d'ERC a Barcelona, Jordi Portabella –"En algun gran municipi es dóna la imatge que es va per lliure"–, en relació a la voluntat de Portabella d'encetar converses amb Solidaritat Catalana de cara a les municipals de la propera primavera.

L'encara conseller també demana una profunda anàlisi al voltant de les causes que fan que, en un moment en què l'independentisme té gran volada, ERC no n'ha sabut treure profit electoral.

stats