Política 02/12/2012

Rodríguez Ibarra creu que el PSC pateix un "problema d'indefinició"

L'expresident d'Extremadura diu que els socialistes han perdut vots cap al PP i C's perquè han desconcertat els electors en canviar de discurs

Joan Faus
1 min

MadridL'expresident de la Junta d'Extremadura Juan Carlos Rodríguez Ibarra ha considerat aquest diumenge que el PSC pateix un "problema d'indefinició" i que aquesta pot ser la causa de la pèrdua de vots en les eleccions catalanes. "Desitjo el millor al PSC però veig un problema d'indefinició. Crec que un pot estar encertat o equivocat en els seus plantejaments, però si està encertat el que ha de fer és mantindre-ho sempre per no desconcertar", ha assegurat en declaracions als periodistes en l'acte d'homenatge als 30 aniversari de la victòria electoral de Felipe González.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ibarra ha anat més enllà en el seu anàlisi sobre la caiguda de vots del PSC i l'ha atribuït a la fuga d'electors cap al PP i C's: "En aquests moments jo crec que hi hagut a Catalunya el procés següent: CiU s'ha fet independentista, és a dir s'ha desplaçat, el PSC ha desplaçat a CiU i el PP i Ciutadans han ocupat l'espai que nosaltres teníem en el concepte de l'encaix de Catalunya amb Espanya".

stats