POLÍTICA
Política 13/01/2011

ICV, ERC i PPC expressen reserves sobre l'elecció d'alcaldable del PSC

Ricard Gomà recomana "no eternitzar" el procés, Sánchez-Camacho augura "poques possibilitats" al PSC a les municipals sigui Tura o Hereu qui presenti i Portabella diu que les primàries denoten "una inquietud significativa"

Acn
1 min

BarcelonaL'oposició ha dit la seva aquest dijous sobre la pugna oberta al PSC per elegir el seu alcaldable per Barcelona. Des d'ICV-EUiA, Ricard Gomà ha demanat als socialistes decantar-se per Montserrat Tura o Jordi Hereu "el més aviat possible". "No s'ha d'eternitzar ni ser un procés llarg perquè els ciutadans volen polítics que connectin amb els seus problemes i inquietuds", ha indicat. Al judici del líder del grup municipal dels ecosocialistes, "això no passa per debats superficials i personalistes sobre qui és o no el candidat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per a Jordi Portabella, les primàries al PSC traspuen "una inquietud significativa pel resultat" de les properes eleccions municipals. El president del grup municipal d'ERC assegura que els socialistes no han entrat en el procés "de forma natural" sinó que "els hi ha sobrevingut" de sobte i ara "busquen una manera de revifar el partit".

"Poques oportunitats" del PSC a les municipals sigui quin sigui el candidat ha augurat per part seva la líder del PPC, Alicia Sánchez-Camacho. Camacho creu que els "problemes internes" que "acumula" el PSC li impedeixen assumir el paper d'oposició fins i tot a la Generalitat.

stats