Política 11/02/2013

ICV retreu a Camacho que no denunciés el cas de blanqueig de capitals quan el va conèixer

Dolors Camats recorda que ICV sí que va denunciar la suposada corrupció a Sabadell quan en va tenir coneixement

Anna Mateo
1 min

BarcelonaLa portaveu d'ICV, Dolors Camats, ha carregat aquest dilluns contra la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, per no haver denunciat el fill de l'expresident Jordi Pujol després que l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola l'hi expliqués en un dinar el 2010.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una roda de premsa després de l'executiva de la formació, Dolors Camats ha sigut taxativa amb "aquesta mena d'accions per part de polítics que no responen a la responsabilitat i a l'activitat ordinària que ha d'haver-hi en un partit". Camats ha demanat a Sánchez-Camacho que "s'expliqui i informi si ha sigut o no la primera vegada o si el PP té més dossiers amb altres presumptes casos de corrupció". De fet, la portaveu d'Iniciativa ha recordat que el seu partit sí que va denunciar el cas de suposada corrupció que sacseja Sabadell en el moment que en va tenir coneixement.

Privatitzacions i dació en pagament

Camats i el portaveu ecosocialista al Congrés, Joan Coscubiela, han denunciat també que el departament de Salut de la Generalitat encarregués un informe per saber el rendiment econòmic que suposaria la privatització de divuit hospitals públics catalans. Pel que fa a la iniciativa legislativa popular (ILP) per regular la dació en pagament pels desnonaments, Coscubiela ha assegurat que el seu partit "batallarà fins al final" encara que el PP ho veti al Congrés.

stats