Publicitat
Publicitat

POLÍTICA

Herrera: "Han estat cent dies de govern perduts"

ICV-EUiA considera que Mas ha fracassat en la lluita contra la corrupció i la recessió econòmica, i que ha perdut molt de temps a fer efectiu el dret a decidir

"Han estat cent dies de govern perduts". Aquesta ha estat la valoració que ha fet aquest dimecres ICV-EUiA dels primers cent dies de Govern d'Artur Mas. En roda de premsa al Parlament, el secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha considerat que el president "ha suspès en transparència i lluita contra la corrupció i en polítiques econòmiques i lluita contra la desigualtat", i que "ha perdut molt de temps" a fer efectiu el dret a decidir.

"Aquest és un govern amb molts imputats" i "afectat per múltiples casos de corrupció", ha lamentat Herrera, que ha considerat que l'executiu no ha "lluitat contra la corrupció i per la regeneració democràtica". Així mateix, ha criticat que es mantinguin unes "polítiques d'austeritat dogmàtica" que es reflecteixen en "dobles llistes d'espera, retallades a la funció pública i degradació dels serveis". Pel que fa a la qüestió nacional, els ecosocialistes han criticat que després de 100 dies de govern encara no s'hagin "pactat els passos que cal seguir" ni s'hagi convocat una "comissió d'estudi" al Parlament per fer efectiu el dret a decidir.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT