POLÍTICA
Política 13/03/2012

ICV considera "indignants" els indults a implicats d'UDC en el cas Treball

La portaveu d'Iniciativa, Laia Ortiz, vol transmetre el missatge que "la justícia no és igual per a tothom i que la corrupció pot quedar impune"

Ara
1 min

BarcelonaLa portaveu d’ICV i diputada al Congrés, Laia Ortiz, ha titllat "d'escandalós, indignant i una nova mostra de l’arbitrarietat del govern de PP" l'indult als membres d’UDC implicats en el cas Treball, després d'haver estat publicada la sentència aquest dimarts i aprovada pel consell de ministres. Els principals inculpats, ara absolts, són l’exsecretari general del departament de Treball, Josep Maria Servitje, i l'empresari d’UDC i excunyat del dirigent del partit, Víctor Manuel Lorenzo Acuña.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ortiz ha considerat que l'actuació del govern espanyol "transmet a la ciutadania el missatge que la Justícia no és igual per a tothom i que la corrupció pot quedar impune". Així, ha exemplificat que existeixen privilegis per a algunes elits que compten "amb la gràcia de les decisions polítiques, mentre la gent corrent, la ciutadania, és l’única que sí que s'ha de sotmetre a la Justícia".

Finalment, ha criticat "la contínua associació d'interessos" entre el PP i CiU, perquè "pacten les retallades de serveis públics, la reforma laboral i ara també s'entenen per indultar corruptes".

stats