CDC I EL CAS PALAU
Política 23/03/2011

Herrera demana la compareixença de Mas al Parlament per la imputació d'Osàcar

El repte a donar explicacions al Parlament sobre el canvi de criteri dels Serveis Jurídics de la Generalitat, que van fer marxa enrere en la petició d'imputació de l'extresorer de CDC pocs dies després del canvi de Govern

Redacció
1 min

BarcelonaJoan Herrera, secretari general d'ICV-EUiA, ha declarat als mitjans que proposarà a la junta de portaveus la compareixença del president, Artur Mas, al Parlament per donar explicacions sobre la imputació de Daniel Osàcar pel suposat cas de finançament irregular de CDC. ICV-EUiA no entén els criteris pels quals la Generalitat va fer marxa enrere en la petició d'imputació de l'extresorer de CDC pocs dies després del canvi de Govern. Per això, ha emplaçat Mas a donar explicacions, "en el format que vulgui" a la Cambra parlamentària, informa l'ACN.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després que Artur Mas hagi manifestat el seu interès perquè s'esclareixi la "veritat" del suposat cas de finançament irregular de CDC, el secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha anunciat la seva petició. Herrera ha instat Convergència que se sumi a la proposta de compareixença del president de la Generalitat.

D'altra banda, la portaveu del PSC al Parlament, Laia Bonet, ha dit que no tanca la porta a sumar-se a la petició de compareixença de Mas, si bé primer volen que comparegui a la comissió de justícia el secretari del Govern, Germà Gordó, i la cap dels Serveis Jurídics de la Generalitat, a qui Mas ha carregat la responsabilitat del canvi de criteri del Consorci del palau sobre la petició d'imputació d'Osàcar.

stats