Política 01/12/2014

ICV creu que és "condemnable" que hi hagi "unitats de persecució política"

Dolors Camats ha anunciat que els ecosocialistes presentaran el seu full de ruta a mitjans de desembre

Acn
1 min

BarcelonaLa coordinadora nacional d'ICV, Dolors Camats, ha assegurat que és "condemnable" la unitat secreta dedicada en exclusiva a rastrejar informació sobre presumptes irregularitats i delictes de polítics catalans, una informació que ha avançat aquest dilluns l'ARA. Camats ha assegurat que tot i que la persecució del frau fiscal i del delicte "és legítima i necessària", és "condemnable" que hi hagi "unitats de persecució política en funció del què algú pensi o cregui".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

ICV també anunciarà el seu full de ruta

ICV també presentarà full de ruta propi. El coordinador nacional dels ecosocialistes, Joan Herrera, pronunciarà una conferència a mitjans de desembre per traçar les línies que vol seguir la seva formació tant en l'eix nacional com en l'eix social, després del 9-N. "Farem una valoració del 9-N i de l'emergència social, democràtica i nacional que viu el país en breu", ha dit Camats.

Encara hi ha pendent de concretar la data i el lloc d'una conferència que arribarà després del posicionament públic del president de la Generalitat, Artur Mas; de l'ANC i del líder d'ERC, Oriol Junqueras, aquest dimarts, en un acte que, han explicat, comptarà amb representació d'ICV.

stats