Publicitat
Publicitat

ICV presenta una proposta de resolució perquè la Generalitat "defensi les entitats de la Catalunya nord"

La vicepresidenta Joana Ortega es va comprometre en comissió a detallar les properes setmanes les ajudes a aquests organismes

Jaume Bosch, diputat d'ICV, ha presentat avui una proposta de resolució al Parlament instant a la Generalitat a "donar suport a una pluralitat d’entitats de la Catalunya Nord que treballen per la cultura i la llengua catalanes", a més dels que ja rep La Bressola.

Durant la compareixença de la vicepresidenta Joana Ortega, a la comissió d’Afers Institucionals del Parlament, el passat dia 16 de març, el Bosch li va preguntar sobre la situació dels ajuts de la Catalunya Nord, tot dient-li que hi havia més entitats que La Bressola que també es mereixien rebre ajudes econòmiques. " És de lògica col·laborar amb els territoris amb els que ens uneixen lligams històrics, culturals i de llengua, i a mes l’Estatut del 2006 ens hi obliga ", va assegurar el diputat d'ICV-EUiA.

La vicepresidenta, en el torn de resposta va manifestar que "ja li explicarem a més a més en quina mesura i, a més a més, en quin grau de concreció quan tinguem i anem desenvolupant el pressupost”. Bosch ha explicat que ha presentat la proposta de resolució per tal de poder concretar les línies d’ajut citades per la vicepresidenta, i que espera que CiU hi voti a favor.

Més continguts de