Política 16/05/2015

Iglesias i Rivera accepten un cara a cara a La Sexta

Ho ha anunciat a Twitter el programa 'Al rojo vivo'

Efe
1 min
Pablo Iglesias, en un acte de campanya a Múrcia. EFE

MadridEl líder de Podem, Pablo Iglesias, ha acceptat un debat a dos a La Sexta amb el de Ciutadans, Albert Rivera, segons ha anunciat el programa 'Al rojo vivo' al seu compte de Twitter. "Albert Rivera i Pablo Iglesias accepten un debat cara a cara", diu el programa, tot i que fins ara Iglesias s'havia mostrat reticent a aquest format.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fa sis dies, el secretari general de Podem va rebutjar aquesta possibilitat en un entrevista al programa 'Chester', de Pepa Bueno, al·legant que primer tenia un debat pendent amb el socialista Pedro Sánchez i que preferia fer les coses "per ordre".

L'endemà, Rivera va proposar a l'Acadèmia de Televisió l'organització d'"un debat a quatre" que poguessin emetre tots els mitjans de comunicació, en el qual participessin els caps de files del PP, PSOE, Podem i C's.

El PP va rebutjar l'oferta amb l'argument que Podem i Ciutadans no tenen representació al Congrés, i el PSOE ho va fer amb l'excusa que els protagonistes han de ser els candidats autonòmics i municipals. Va ser aleshores quan Iglesias va canviar d'opinió i es va mostrar disposat a debatre amb "qui vulgui", el mateix que havia dit des del principi Rivera, que va assegurar haver rebut fins a sis propostes de mitjans per a un debat televisiu.

stats