Política 15/07/2015

Arrimadas sobre la llista de CDC, ERC i les entitats: "Els que no tenen projecte han de fer aquestes coses"

La candidata de C's a la presidència de la Generalitat assegura que "comparteix" amb els independentistes que Espanya "no funciona" i que és per això que la seva formació aposta per "reformar-la"

Ara
1 min
Inés Arrimadas, en roda de premsa aquest dilluns / ACN

BarcelonaLa candidata de C's a la presidència de la Generalitat, Inés Arrimadas, ha carregat aquest dimecres contra la llista unitària pactada entre CDC, ERC i el sobiranisme civil: "Els que no tenen projecte han de fer aquestes coses", ha dit, remarcant que C's es presentarà amb el seu "projecte, programa i equip" als comicis catalans.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A més, ha negat reiteradament el caràcter "plebiscitari" de les eleccions del 27 de setembre i ha assegurat que seran unes "autonòmiques normals". "Malgrat que els independentistes tinguin majoria, cosa que dubto, no voldrà dir que aquests polítics puguin fer el que vulguin, hauran de complir les seves obligacions com a governants", ha asseverat.

Arrimadas, en relació amb les mobilitzacions independentistes, ha dit que "comparteix" que Espanya "no funciona", però a diferència del sobiranisme, vol "reformar" l'Estat. Per fer-ho, entre altres coses, ha proposat una reforma del sistema de finançament de "totes" les comunitats autònomes, fins i tot el concert basc i navarrès. També ha assegurat que volen fer una reforma fiscal i, a Catalunya, rebaixar els tipus de l'IRPF. "La preocupació dels ciutadans no és la qüestió identitària, sinó l'atur i la recuperació econòmica", ha dit.

stats