DEBAT D'INVESTIDURA

Lamenta que torni l'aposta per les nuclears i els transvasaments

ICV-EUiA avisa de les retallades socials després d'un discurs "neoliberal i de dretes"

La portaveu al Parlament, Dolors Camats, critica la "poca capacitat de concreció" de Mas i creu que el discurs ha estat un recull del que ha dit en campanya

Per Camats, Mas ha estat "coherent" entonant un discurs de fons "neoliberal i de dretes". Ha criticat que els únics anuncis concrets, al seu parer, que ha fet Mas han estat l'eliminació de l'impost de successions i la "matisació de la limitació" dels 80 km/h. En roda de premsa al Parlament, ha avisat que, a jutjar pel discurs, els catalans ja poden dir "adéu a les polítiques socials" fins a la recuperació econòmica.

A més, ha alertat davant els "tics de certa involució" quan el futur president de la Generalitat parla de canvi climàtic i, ni que sigui implícitament, referma l'aposta per les nuclears. Igualment, els ecosocialistes han interpretat que CiU tornarà a la política hidrològica de transvasaments. En matèria de desenvolupament estatutari, ha considerat que la sentència del TC no ha deixat marge de maniobra a no ser que hi hagi una reforma constitucional. Pel que fa als consells assessors d'economia i salut, ha lamentat que hagi omès, en tot el discurs, parlar del món del treball i els sindicats.

Més continguts de