Publicitat
Publicitat

PSC

El fins ara alcalde ha telefonat a Trias per felicitar-lo i li desitja "tot l'encert"

Hereu admet la derrota a Barcelona i assegura que "tots haurem de fer una reflexió al PSC"

Jordi Hereu ha reconegut la derrota en un "context difícil" però assegura que el PSC continuarà treballant per la ciutat

El fins ara alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha admès la derrota que obre, segons ell, una "nova situació" per la ciutat. Hereu ha felicitat el futur alcalde, el convergent Xavier Trias, al qual ja ha telefonat, i li ha desitjat "tot l'encert". "Els socialistes de Barcelona continuarem treballant per la ciutat perquè és la nostra passió, la nostra vocació", ha assegurat Jordi Hereu.

Hereu ha apostat per fer una "reflexió interna" al PSC per tornar a fer guanyador el projecte que representa i superar l'actual moment difícil que passa.

De la seva banda, el primer secretari del PSC, José Montilla, ha qualificat la realitat de "dura" i ha advertit que, tot i els mals resultats a les municipals, el PSC continua sent un partit important a Catalunya.

Montilla ha admès que l'acampada de Barcelona obre un motiu d'esperança per "la regeneració dels projectes polítics, per fer-los més solidaris" i ha qualificat de "preocupant" l'augment del vot xenòfob.

RE

Etiquetes

Més continguts de