Política 13/12/2010

Iceta reclama deixar per després de les municipals aquells temes que 'preocupen només' al PSC

El viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha assegurat que els socialistes catalans 'només afrontaran amb garanties les eleccions municipals si obrim ara la reflexió i el període de canvis' que ha de passar 'sobre els problemes que preocupen a la gent'.

1 min

Barcelona'El que ens preocupa només a nosaltres pot i ha d'esperar al Congrés de la tardor', ha dit, sense especificar si es refereix als relleus en el lideratge del PSC o a debats com el grup propi a Madrid. En un apunt al seu bloc el mateix dia que s'ha celebrat un llarg Consell Nacional del PSC, Iceta ha dit que 'el que no pot esperar és la millora de la nostra connexió amb la societat'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Iceta ha explicat al seu bloc algunes de les reflexions que ha fet dins del Consell Nacional. El dirigent socialista ha dit que el PSC ha perdut les eleccions perquè no ha presentat 'un projecte creïble i desitjable per a una majoria dels catalans', així com 'per errors propis i aliens que mereixien una sanció política'.

A més, creu que el conjunt d'intervencions que hi ha hagut, que ha xifrat en 35, 'marquen la línia a seguir: cohesió, coherència, renovació, ofensiva i finestres i portes obertes'.

Per Iceta, 'només afrontarem amb garanties les eleccions municipals si obrem ara la reflexió i el període de canvis. Reflexió i canvis sobre els problemes que preocupen a la gent. El que ens preocupa només a nosaltres pot i ha d'esperar al Congrés de la tardor. El que no pot esperar és la millora de la nostra connexió amb la societat'.

Iceta ha explicat que ha estat un debat de 'gran alçada', que s'ha allargat més de l'habitual, i ha destacat les intervencions de dirigents com Isidre Molas, Raimon Obiols, Josep Maria Triginer i Joaquim Nadal.

stats