Política 18/10/2016

Iceta es reuneix amb el president de la gestora del PSOE: "Els nostres punts de vista són diferents i no han canviat"

Han estat reunits una hora i mitja, a porta tancada i sense comunicar-ho a la premsa

Dani Sánchez Ugart
1 min
Miquel Iceta: «L’abstenció parcial seria una opció intel·ligent, però vull que tots votem ‘no’»

MadridEl primer secretari gel PSC, Miquel Iceta, s'ha reunit aquest dimarts amb el president de la gestora del PSOE, Javier Fernández. En una trobada a la seu del partit al carrer Ferraz, han parlat durant una hora i mitja, segons han confirmat fonts del partit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Iceta ja havia dit que tenia intenció de reunir-se amb el líder provisional del PSOE, i que ho faria en privat, com finalment ha passat. La trobada arriba just el dia que Fernández ha defensat davant dels grups parlamentaris al Congrés i el Senat l'abstenció a una investidura de Mariano Rajoy.

Després de la reunió, Iceta ha constatat a Twitter que els punts de vista d'ell i de Fernández "són diferents" i "no han canviat".

Ferm defensor del 'no' a Rajoy, Iceta s'ha mostrat en els últims dies menys refractari a una abstenció tècnica d'11 diputats socialistes que permeti als diputats del PSC votar que no.

Iceta ha arribat a Ferraz en cotxe, fins al garatge, i ha marxat de la mateixa manera per evitar respondre les preguntes de la premsa després de ser al centre del debat per l'amenaça de trencar la disciplina de vot si finalment s'acaba optant per l'abstenció.

stats