Política 01/09/2017

Iglesias, Domènech i Colau faran un acte a Santa Coloma per la Diada per "defensar la sobirania" de Catalunya

L'acte no coincidirà en hora amb la manifestació independentista

Ara / Agències
1 min
Mónica Oltra, Ada Colau, Pablo Iglesias i Xavier Domènech al míting d'Arc de Triomf.

Madrid / BarcelonaEl secretari general de Podem, Pablo Iglesias, participarà en l'acte de la Diada que els 'comuns' preparen per a l'11 de setembre a Santa Coloma de Gramenet, en el qual també intervindran els líders de CatComú, Ada Colau i Xavier Domènech, "en defensa de la sobirania" de Catalunya. Segons han explicat fonts de Podem a l'ARA, l'acte, que encara no té hora, no coincidirà amb la manifestació que preparen les entitats sobiranistes a Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts dels comuns han explicat a Europa Press que l'acte tindrà lloc al migdia al parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet, que l'eslògan serà 'Una Catalunya sobirana, diversa i valenta', que els tres líders prendran la paraula i que hi haurà actuacions musicals.

Les mateixes fonts han explicat que l'acte s'emmarca en un començament del curs polític que ha vingut marcat pels "atacs del govern del PP" a la sobirania de Catalunya.

"Asfíxia" del govern espanyol

"Des del FLA i la llei Montoro que asfixien i controlen les nostres finances, fins a les més de 30 lleis recorregudes pel govern" espanyol, afegeixen, i destaquen la constant negativa del president del espanyol, Mariano Rajoy, al fet que se celebri el referèndum efectiu i amb totes les garanties que CatComú i Podem defensen.

Els comuns veuen la Diada com una oportunitat "immillorable" per defensar la sobirania del poble català a Catalunya, l'Estat i Europa.

En reunir Iglesias, Colau i Domènech, CatComú pretén visualitzar "un sol poble construint una Catalunya nova" i defensar que la situació de bloqueig que viu la comunitat només pot portar una nova majoria: la immensa majoria del poble català a favor del dret a decidir, exposen.

stats