Política 11/12/2015

Iglesias i Rivera comentaran des de La Sexta el cara a cara de Rajoy i Sánchez

Mariona Ferrer I Fornells
1 min
El 'Salvados' amb Albert Rivera i Pablo Iglesias va liderar el dia / ATRESMEDIA

MadridMariano Rajoy no aconseguirà desempallegar-se del tot dels partits emergents durant el cara a cara previst per dilluns que ve amb el líder del PSOE, Pedro Sánchez. Tant el líder de Podem, Pablo Iglesias, com el de C's, Albert Rivera, s'han posat d'acord per comentar el debat organitzat per l'Acadèmia de Televisió i que poden retransmetre totes les televisions i ràdios que vulguin. Ho faran des dels platós de La Sexta un cop acabi el debat, segons han indicat a l'ARA fonts de la cadena.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Encara no està tancat el format, però la idea és que siguin entrevistats per separat a 'El Rojo Vivo'. Tot i que pot ser que coincideixin als platós, no està previst que s'interpel·lin. El programa també té la intenció d'entrevistar d'altres dirigents polítics per valorar el cara a cara.

Iglesias renuncia així a l'únic míting que tenia previst al País Basc. Amb tot, l'acte a Bilbao tira endavant amb la presència del seu número dos, Íñigo Errejón. Ciutadans no altera la seva agenda i després d'un míting a Àvila a la tarda Rivera serà entrevistat a La Sexta, segons han confirmat a l'ARA fonts del partit.

stats