Política 18/12/2016

Iglesias es compromet a treballar per un Podem unit amb lloc per a tots

Demostració de força del líder del partit en la presentació de la proposta per a Vistalegre II: més de 50 dirigents li donen suport

Agències
2 min
L'acte de presentació de la proposta d'Iglesias per a Vistalegre 2. EFE

MadridEl secretari general de Podem, Pablo Iglesias, s'ha compromès aquest diumenge a treballar per unir el partit i buscar que hi hagi lloc per a tots. En aquest sentit, ha defensat que la seva proposta per al congrés del partit, Vistalegre 2, no és "un projecte per derrotar companys", sinó per complir el mandat unànime de la gent que els demana que no es barallin.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Iglesias exigeix a Errejón la fi dels corrents interns

En l'acte de presentació de la proposta 'Podem per a totes', que Iglesias ha presentat aquesta tarda a Madrid acompanyat per més de 50 dirigents del partit en una demostració de força, el líder de la formació lila ha dit que si vol ser el secretari general és per assegurar que de l'assemblea ciutadana del febrer en surtin "més units i més forts".

"Un Podem en què càpiguen tots els que hi són i en què hi hagi lloc per als que falten", ha exclamat Iglesias, acompanyat del secretari d'organització, Pablo Echenique; la seva cap de gabinet, Irene Montero, i els cofundadors de Podem Carolina Bescansa i Juan Carlos Monedero.

Iglesias ha llançat aquest missatge el dia en què els inscrits de Podem han començat a votar les diferents propostes sobre el sistema de votació per a la pròxima Vistalegre 2, una consulta en què per primera vegada s'enfrontaran el líder de Podem i el seu número dos, Íñigo Errejón.

Tot i les diferències que els separen, Iglesias ha insistit que el seu projecte "no és per guanyar ni derrotar companys", sinó per construir una organització en la qual tots els companys tinguin lloc, encara que tinguin idees diferents. Tot i això, ha defensat que no té sentit debatre i votar les idees si no estan associades als equips, com plantegen els errejonistes, perquè els projectes que tirin endavant "s'han de convertir en contractes amb la militància".

stats