Política 10/08/2020

Ignacio Garriga serà el candidat de Vox a la Generalitat

El diputat al Congrés per Barcelona tornarà a Catalunya per lliurar "una batalla per la llibertat"

Ara
1 min
El diputat de Vox al Congrés Ignacio Garriga ahir durant la inauguració de la seu del partit ultradretà a Barcelona .

BarcelonaEl diputat de Vox al Congrés per Barcelona Ignacio Garriga serà el candidat de Vox en unes eventuals eleccions catalanes encara sense data. "Uns ens han traït durant anys per seure a la Moncloa i altres han guanyat les eleccions a Catalunya, però han fugit. Jo no me'n vaig": amb aquest missatge, Garriga ha confirmat a les xarxes la notícia avançada en una entrevista a La Razón.

El diputat de Vox es pren la tornada a Catalunya com un "desafiament històric" i "una batalla per la llibertat". S'ho agafa amb "responsabilitat" i amb l'objectiu de "lluitar contra el separatisme i les polítiques seguidistes del PSOE i el PP", segons diu al rotatiu. "És fonamental entrar al Parlament català", confia Garriga, que considera que la llibertat està "retallada" a Catalunya, on assegura que hi ha odi cap a Espanya i s'ha "segrestat i retirat la veu als catalans de les institucions".

És la primera vegada que el partit d'extrema dreta es presenta a unes eleccions a la Generalitat, després d'aconseguir només tres regidors a Catalunya (a Salt) en les eleccions municipals del 2019. Actualment, compten amb 52 escons al Congrés, dos dels quals per Catalunya.

stats