Política 20/02/2012

Ignacio Fernández Toxo: "Espero que el govern espanyol mogui fitxa per evitar una escalada de tensió"

El secretari general de CCOO assegura que s'han començat a notar els efectes de la reforma laboral en sectors com l'hostaleria i la indústria del metall

Ara
1 min

BarcelonaDesprés de les multitudinàries manifestacions d'aquest diumenge, el secretari general de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, ha assegurat en una entrevista a la cadena SER que ja s'han començat a notar els efectes de la reforma laboral, sobretot en sectors com l'hostaleria i el metall, on assegura que ja s'han abaixat sous. Toxo ha afegit que després de l'aprovació de la reforma moltes negociacions per regulacions d'ocupació "que estaven ben encaminades, ara es veuen en problemes".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El líder de CCOO creu que d'aquí al pròxim 8 de març, quan està previst que es convalidi la reforma, hi ha prou marge perquè el govern espanyol rectifiqui sobre l'aplicació d'aquesta reforma. "Espero que el govern mogui fitxa per evitar una escalada de tensió", ha dit. El dirigent sindical afirma que la reforma laboral redueix el cost d'acomiadament i a més retalla els drets dels treballadors davant la llei i els empresaris.

stats