Política 15/12/2011

Elena diu que la victòria de Navarro al congrés del PSC "no es pot donar per feta"

L'exalcalde de Vilanova i la Geltrú troba "legítima" la renúncia d'Iceta a liderar el partit

Ara
1 min
Joan Ignasi Elena en un míting

BarcelonaEl candidat a la primera secretaria del PSC i exalcalde de Vilanova i la Geltrú Joan Ignasi Elena, ha afirmat que la victòria de Pere Navarro al congrés d'aquest cap de setmana "no es pot donar per feta".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquest sentit, en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, ha afegit que "no s'ha de pressuposar res" i que "veurem com va el congrés", que comença aquest divendres i s'allargarà fins diumenge.

D'altra banda, Elena ha dit que troba "absolutament legítima" la renúncia de Miquel Iceta a liderar el partit després que no hagi pogut aconseguir una candidatura única. S'espera que Iceta faci pública avui aquesta decisió.

El candidat ha assegurat que "és molt necessari" que el PSC tingui grup propi a Madrid "per defensar la visió que tenen els socialistes catalans d'Espanya".

L'exalcalde de Vilanova i la Geltrú ha tornat a reivindicar "la triple renovació, de persones, ideològica i orgànica" com a eix per iniciar una actualització política que torni a "reconnectar" el PSC amb la societat.

stats