POLÍTICA
Política 24/02/2012

Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina ja són a Palma

Han hagut d'accedir al Palau de Marivent per una entrada que no utilitza habitualment la família reial per esquivar la trentena de periodistes que els esperaven a la porta principal

Efe
1 min
Els ducs de Palma, en arribar a la capital balear on demà ha de declarar Urdangarin

PalmaEls ducs de Palma han arribat aquesta nit a la capital balear, on Iñaki Urdangarin està citat demà a declarar com a imputat per les irregularitats a l'Instituto Nóos dins del cas Palma Arena. La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin han arribat a Palma poc abans de les 21.00 hores en un vol regular procedent de Madrid i s'han dirigit en cotxe fins al Palau de Marivent, la residència de la família reial durant les seves vacances a Mallorca, a la qual han arribat minuts després.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Una trentena de periodistes han esperat l'arribada dels Ducs de Palma a la porta principal del palau, si bé han accedit a Marivent per un altre accés que no utilitza habitualment la família reial. El viatge de la infanta Cristina a Palma no ha estat confirmat per la Casa del Rei. Els portaveus subratllen que aquesta institució no informa sobre els desplaçaments privats de la duquessa de Palma. Els ducs de Palma s'allotjaran a la seva residència habitual a Mallorca a les dependències de Son Vent, adjacents al Palau de Marivent, i tenen previst tornar al Palau de la Zarzuela, a Madrid, després de la declaració judicial d'Urdangarin, que està citat als jutjats demà a les 9.00 hores.

Urdandarin s'enfrontarà demà a les preguntes del jutge del cas Palma Arena, José Castro, com a sospitós de muntar un entramat societari per desviar fons públics de l'Instituto Nóos, una entitat sense ànim de lucre que va rebre 5,8 milions d'euros entre 2004 i 2007 de diverses administracions, sobretot el Govern balear i la Generalitat Valenciana.

stats