Política 08/08/2015

Arrimadas afirma que el millor remei contra l'independentisme és una Espanya "que funcioni"

La candidata de Ciutadans creu que els constitucionalistes mai havien estat tan a prop de guanyar la partida al nacionalisme i a l'independentisme

Europa Press
1 min
Inés Arrimadas, en roda de premsa aquest dilluns / ACN

BarcelonaLa candidata de Ciutadans (C's) a les eleccions del 27-S, Inés Arrimadas, ha afirmat aquest dissabte que el millor remei contra l'independentisme és "una Espanya que funcioni". Arrimadas ha apuntat que els constitucionalistes mai havien estat tan a prop de guanyar la partida al nacionalisme i a l'independentisme, i ha comentat que C's ofereix un projecte d'il·lusió i regeneració per als catalans.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Arrimadas creu que la seva formació ocupa la "centralitat política" i considera que aquesta és una posició necessària per liderar una alternativa de govern a Catalunya. "Un canvi des de la moderació i el 'seny" és l'aposta de C's, segons ha explicat la líder del partit, que ha reiterat la seva intenció de liderar un govern de les forces contràries a la independència. Segons Arrimadas, si a les eleccions del 27-S "hi ha una bona participació", podrà canviar la situació política de Catalunya.

stats