Política 20/11/2011

Iniciativa demana prudència tot i que destaca el creixement de la seva coalició

Els ecosocialistes podrien triplicar el número d'escons, i passar d'un a tres, segons el sondeig de TV3

Thaïs Gutiérrez
1 min

BarcelonaLaia Ortiz, número 2 de la llista d'Iniciativa per Barcelona, ha sortit fa uns minuts per comentar el primer sondeig a peu d'urna de TV3 que els hi dóna 3 escons als Congrés i es convertiria així en la quarta força a Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ortiz ha demanat "prudència" i ha recordat que per ara només hi ha dades de sondejos i que cal esperar fins a conèixer els resultats definitius. Tot i això, ha dit que "s'ha confirmat la mala notícia d'una majoria absoluta de la dreta, del Partit Popular" tot i que ha destacat que a Catalunya "no ha guanyat la dreta". "Aquí hi ha una esquerra que puja i volem posar en valor el que diuen els sondejos, sembla que la nostra coalició tindria uns bons resultats, avui tenim una esquerra més plural, una coalició amb més força, però preferim ser prudents, per ara això és una enquesta més", ha dit.

D'altra banda, ha promès als seus electors que "treballarem des d’avui per plantar cara a l’onada de dretes que s’instal·larà" i ha recordat que "no volem fallar a la gent que ens ha donat confiança".

stats