L'ESCÀNDOL DE LA FUNDACIÓ NÓOS
Política 12/12/2011

International Herald Tribune: El cas Urdangarín trenca el silenci mediàtic sobre la monarquia

El diari nord-americà recorda que la casa reial espanyola ha tingut menys atenció mediàtica que la britànica. Assegura que el cas "amenaça d'embrutar la imatge" de la corona

Ara
1 min
La notícia, a l'edició digital d'IHT

BarcelonaL'International Herald Tribune es fa ressò en la seva edició d'aquest dilluns del cas Urdangarin. El diari destaca que l'escàndol ha trencat el silenci mediàtic de què fins ara havia gaudit la corona espanyola. "Mentre que els membres de la família reial sempre han estat al marge de l'atenció mediàtica que han afrontat els seus homòlegs britànics, el cas Noós ha omplert les portades, en un moment en que les enquestes mostren que decau el suport popular a la monarquia espanyola", diu l'IHT.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El cas, segons el diari, "amenaça d'embrutar la imatge de la monarquia espanyola", pel fet que el gendre el rei sigui el centre l'una investigació sobre si ell i els seus socis s'han apropiat de diner públic destinat a esdeveniments turístics i esportius. L'article aclareix que Iñaki Urdangarín no ha estat formalment acusat i recull la declaració de dissabte difosa per l'agència EFE en què el duc de Palma desvincula les seves activitats de la família reial.

El diari també recorda que Urdangarín i la seva família es van traslladar fa dos anys a Washington on ell treballa per Telefònica.

stats