CANVI DE CICLE
Política 14/03/2014

CDC, ERC, ICV-EUiA i la CUP donen suport a la manifestació a Brussel·les a favor de la consulta

La marxa, que tindrà lloc el 30 de març i organitza International Commission of European Citizens, busca internacionalitzar el procés i buscar la implicació internacional

Ara
1 min
Cartell de la manifestació a Brussel·les

BarcelonaLa manifestació que tindrà lloc aquest 30 de març a favor de la consulta ja gaudeix del suport de CDC, ERC, ICV-EUiA i la CUP, així com de SI i NECat, segons ha comunicat aquest divendres l'entitat organitzadora, International Commission of European Citizens (ICEC). Nombroses entitats, escriptors com Enric Vila, músics com Gerard Quintana, La Carrau o Titot i actors com Toni Alba o Quim Masferrer ja s'havien adherit a la mobilització.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Entenem com a molt positiu que tots els partits donin suport a una manifestació no només oportuna sinó necessària per fer veure al món, just abans les eleccions europees, la determinació catalana a no fer ni un pas enrere en la celebració del referèndum d'autodeterminació del proper 9 de Novembre 2014. Celebrem el suport que hem assolit de tots els partits catalans pro-referèndum a favor una mobilització promoguda per l'ICEC, i que porta al cor polític d'Europa la defensa de l'exercici del dret dels catalans a autodeterminar-nos. Tots junts, ciutadans i representants polítics, ens farem sentir!", ha celebrat la portaveu d'ICEC-Catalunya, Anna Arqué, que ha destacat igualment que "com a mínim 20 milions de ciutadans europeus vivim en societats que són en processos d'autodeterminació", en relació a Catalunya, Flandes, Escòcia i el País Basc.

Així mateix, Arqué destaca que "vulguin o no, l'autodeterminació, i encara més la seva defensa, és un afer internacional i multilateral perquè és un afer sobre l'exercici del principi internacional de la democràcia, amb majories que el demanen, i el seu conseqüent reconeixement pràctic en territori europeu". La marxa durà per lema 'It's about Democracy!'.

stats