Política 04/03/2011

Isabel-Clara Simó: "Ens sentim traïts, decebuts i ho lamentem moltíssim"

Afegeix l'escriptora membre de Solidaritat: "He defensat a capa i espasa Laporta. La gent que m'ha escoltat deu pensar que o bé sóc una ingènua, o bé una mentidera"

Redacció
1 min
El nucli de poder del partit

BarcelonaLa secretària de moviments ciutadans de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), l'escriptora Isabel-Clara Simó, ha carregat contra Joan Laporta per la seva sortida de la coalició. "Ens sentim traïts, decebuts i ho lamentem moltíssim", ha dit en declaracions al programa El Dia a la COM. L'escriptora, a més, diu que s'ha equivocat valorant tant tot aquest temps l'expresident del FC Barcelona: "Jo en tots els mítings he defensat a capa i espasa Laporta. La gent que m'ha escoltat deu pensar que o bé que sóc una ingènua, o bé una mentidera. Espero no ser cap de les dues coses però el que és evident és que m'he equivocat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Preguntada per si considera que Laporta ara hauria de renunciar a la seva acta de diputat, Simó creu que "és cosa d'ell", tot i que reconeix que "si no ho fa ens perjudica (...) perquè passarem a ser l'últim grup del Parlament". "Estic molt incòmoda. Si Laporta hi renuncia hi entro jo", ha reblat.

Isabel-Clara Simó accepta que el carisma de Joan Laporta "és veritat que ens va anar molt bé a les eleccions" però alhora està convençuda que a llarg termini no hauria funcionat: "Hauria passat això o no. El carisma de Laporta es va apagant a mesura que s'allunya la seva presidència del Barça".

p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { }

stats