Política 11/07/2015

Herrera acusa el PP de ser un partit "protroica corrupte" malgrat el canvi de logotip

El coordinador d'ICV assegura que la formació que dirigeix Mariano Rajoy "segueix sent la de sempre"

Europa Press
1 min
El coordinador general d'ICV, Joan Herrera, en una imatge d'arxiu / ACN

Ribes de FreserEl coordinador nacional d'ICV, Joan Herrera, ha carregat aquest dissabte contra el canvi d'imatge i logotip del PP perquè tot queda igual per dins i "segueix essent el de sempre".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la seva participació en la Trobada de Joves d'Esquerra Verda a Ribes de Freser (Girona), ha assegurat: "Poden canviar el logotip i la imatge i fins i tot fer veure que tindran més democràcia interna però segueixen essent els de sempre: uns protroica corruptes", ha informat ICV en un comunicat.

Herrera ha assegurat que el PP ha entrat en una espiral "clarament electoral" amb la seva rebaixa d'impostos sense demanar més als que més tenen ni fer cap esforç en matèria de despesa per aconseguir garantir l'accés als serveis públics.

Sobre el cas 'Quintana'

El líder ecosocialista també ha assegurat que el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, "si tingués una mica de dignitat, dimitiria immediatament" en cas que es confirmés que els Mossos d'Esquadra van ser els que van disparar a Esther Quintana durant la manifestació de la vaga general del 14 de novembre de 2012, quan era el titular d'Interior.

Ha considerat que, si es confirma, Puig hauria de dimitir o "fer-ho cessar", i ha assegurat que ICV-EUiA registrarà una petició de compareixença al Parlament perquè el nou titular d'Interior, Jordi Jané, doni explicacions.

stats