Política 24/08/2013

Joaquim Nadal: "És possible mantenir-se fidel a les bases del socialisme i alhora ser partidari del dret a decidir"

Montserrat Tura s'afegeix a les crítiques i lamenta que la direcció del partit hagi convidat a marxar els dissidents amb Navarro

Ara
1 min
Joaquim Nadal creu que ara votaria a favor de la independència

BarcelonaL'exconseller socialista Joaquim Nadal ha evidenciat les seves divergències amb la direcció del PSC en un article publicat a 'El Punt Avui'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En l'article, Nadal afirma que el PSC no ha reaccionat davant noves majories socials que per primera vegada s'orienten obertament cap al sobiranisme i que avui és possible mantenir-se fidel a les bases del socialisme espanyol i, alhora, ser obertament partidari del dret a decidir.

"Un PSC decantat cap al dret a decidir s'erigeix en la garantia de la pluralitat, de la transversalitat i de la llibertat del procés", ha expressat el socialista, que ha afegit que "quan ha calgut triar, el PSC massa sovint s'ha equivocat en la tria, decantant-se per una posició conservadora, cautelosa, per no trencar".

La també exconsellera i exdirigent socialista Montserrat Tura s'ha afegit a les crítiques en un article a 'El Periódico' en el qual lamenta que la direcció del PSC hagi convidat a marxar els dissidents amb Navarro.

stats